English EN Romanian RO Ukrainian UK

Anunt important

Stimați clienți,

Incepând de astăzi acceptăm ca și modalitate de plată pentru produsele și serviciile noastre, urmatoarele tipuri de tichete de la SODEXO; EDENRED și UP România:

1.      Tichete de masă pentru plata produselor alimentare

2.      Tichete cadou pentru achitarea tarifelor de  intrare la PATINOAR, PISCINĂ, TERENURI SPORT, RAFTING, LAC, ESCALADĂ

3.      Tichete culturale pentru achiziționarea de bunuri și servicii culturale

Vă reamintim că puteți achita tarifele de intrare la toate obiectivele parcului cu  vouchere de vacanță DOAR prin intermediul partenerilor noștri Hotel Premier și Hotel Belvedere.

Niciun comentariu

LASA UN COMENTARIU

error: Conținutul este protejat!

Acest website foloseste atat cookie-uri proprii, cat si de la terti, pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

 

In conformitate cu Directiva “e-intimitate” a UE, in vigoare de la 26 mai 2012 si cu prevederile Legii nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronicetuturor vizitatorilor website-ului li se cere consimtamantul inaintea transmiterii de cookies in computerele acestora.

Click pentru vizualizarea politicii noastre