English EN Romanian RO Ukrainian UK

Valentine’s Day la Cornisa

14-16 februarie 👩‍❤️‍💋‍👩la Cornișa, un weekend dedicat indrăgostiților de relaxare și mișcare!

Hai la cornișa, impresionează-ți jumătatea cu o ieșire care combină romantismul și momentele de răsfaț în doi, la patinoar sau piscină! 😍

Vineri, 14 februarie, te așteptăm la patinoar ⛸începând cu orele 18.00 cu o atmosferă de vis: muzică romantică, jocuri, premii speciale!

Vineri, sâmbătă și duminică, orele 18.00 – 21.00, trăiește momente de răsfăț în doi la piscina acoperită. dragostea e mai intensă când ii spui cat de mult o/îl iubești cu o dedicație muzicală, DJ Radu ne va încânta tot weekendul la piscină.🏊‍♂️

Vino cu dragostea de mână de valentine’s day la cornișa! 💘💝

tarifele de acces sunt cele standard.

Niciun comentariu

LASA UN COMENTARIU

error: Conținutul este protejat!

Acest website foloseste atat cookie-uri proprii, cat si de la terti, pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

 

In conformitate cu Directiva “e-intimitate” a UE, in vigoare de la 26 mai 2012 si cu prevederile Legii nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronicetuturor vizitatorilor website-ului li se cere consimtamantul inaintea transmiterii de cookies in computerele acestora.

Click pentru vizualizarea politicii noastre