English EN Romanian RO Ukrainian UK

VOUCHERE DE VACANȚĂ

☆ NOU! ☆
VOUCHERE DE VACANȚĂ

Din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, începând de astăzi din inițiativa Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement, puteți achita tarifele de intrare la toate obiectivele Parcului Regional de Agrement Turistic și Sportiv, Cornișa cu
VOUCHERE DE VACANȚĂ PRIN intermediul partenerilor noștri, HOTEL PREMIER și HOTEL BELVEDERE.
Voucherele de vacanță vor elimina o parte din barierele financiare care limitează accesul clienților la serviciile oferite de Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv, Cornișa.
Mulțumim managementului Hotel Premier pentru implicare și ne exprimăm convingerea că tot mai mulți operatori locali din domeniul turismului vor dori să contribuie la promovarea municipiului Botoșani ca destinație turistică, valoroasă prin identitatea sa și experiențele oferite.

Eugen - Cristian Țurcanu
Director D.S.P.S.A.

Niciun comentariu

LASA UN COMENTARIU

error: Conținutul este protejat!

Acest website foloseste atat cookie-uri proprii, cat si de la terti, pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

 

In conformitate cu Directiva “e-intimitate” a UE, in vigoare de la 26 mai 2012 si cu prevederile Legii nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronicetuturor vizitatorilor website-ului li se cere consimtamantul inaintea transmiterii de cookies in computerele acestora.

Click pentru vizualizarea politicii noastre