CONCURS DE ESCLADĂ

Vrei să-ți depășești limitele?

Înscrie-te la concursul de escaladă.

  1. Locul de desfășurare – Cornișa AquaPark & Sports – perete escaladă. Concursul se va desfășura în condiții de siguranță pentru participanți, iar dacă vremea nu este favorabilă se va amâna.
  2. Înscriere  – înscrierile se vor face pâna vineri 25 iunie, inclusiv, la telefon 0753.429.742
  3. Participanți – persoane care au între 8 si 18 ani împliniți si o greutate minima de 30 Kg. Concursul se desfășoară pe grupe de vârsta 8 – 10 ani; 11 – 13 ani; 14 – 16 ani; 17 – 18 ani.
  4. Echipament – Cornișa AquaPark & Sports vă pune la dispoziție ham cu două carabine de siguranță și cască de protecție. Recomandăm fiecărui participant să aibă încălțăminte sport și îmbrăcăminte lejeră/trening.
  5. Premii – pentru fiecare categorie de vârstă se acordă locurile 1 ,2 și 3.
  6. Responsabilitate – participanții își asuma întreaga responsabilitate asupra capacității de participare, din punct de vedere fizic/medical. Organizatorii nu pot fi făcuți răspunzători pentru nici o daună rezultată în urma participării la concurs.

Acest website foloseste atat cookie-uri proprii, cat si de la terti, pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Cookie policy